USR cere anchetă la DSP Cluj pe tema ”sporului de osânză” de la Primăria Cluj-Napoca

USR a solicită Ministerului Sănătății să declanșeze o anchetă cu privire la modul în care a fost realizat raportul Direcției de Sănătate Publică Cluj prin care s-a stabilit că sute de funcționari merită sporuri pentru condiții de muncă.

Acordarea acestor sporuri, care reprezintă 15% din salariu, a fost aprobată săptămâna trecută în ședința Consiliul Local, fără voturile celor de la USR. Ca ”bonus” tot municipiul râde de ”sporul de osânză” așa cum a fost deja denumit.

”Bonusurile și sporurile de 15% din salariu nu ajută nici la hernia de disc, nici la obezitate!

Sporurile acordate de Emil Boc și PNL sunt doar o găselniță românească prin care se cresc artificial salariile angajațiilor.

Adriana Cristian, consilier local USR PLUS Cluj-Napoca a solicitat un plan clar prin care funcționarii să fie plătiți în funcție de performanță! Ni s-a răspuns de către domnul Primar că dacă nu ne convine, suntem invitați să schimbăm legea”, arată USR Cluj.

În aceste condiții, USR solicită Ministerului Sănătății să facă o anchetă cu privire la modul în care a fost realizat raportul DSP Cluj care a stat la baza hotărârii de a acorda aceste sporuri.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.