TOP firme din Cluj-Napoca cu DATORII la bugetul local

Primăria Cluj-Napoca a publicat lista firmelor cu datorii la bugetul local. Dacă până nu demult în capul listei figura clubul de fotbal CFR Cluj-Napoca, de data aceasta CFR Cluj a dispărut din top. Cinci firme apar cu datorii la bugetul local.

SC Terra Intermed Consulting SRL Cluj-Napoca este pe locul I în topul datornicilor către Primăria Cluj-Napoca cu o datorie de 473.837 lei. Firma are obiect de activitate activități de consultanță pentru afaceri și management, are doi asociați: Katsourakis Michail – Grecia (98%) și Alexandru Paul Bota (2%). În 2020 firma avea zero angajati si profit aproape 32 mii euro.

SC Unirea SA Cluj-Napoca este pe locul II cu o datorie de 467.924 lei. Firma are obiect de activitate fabricarea utilajelor și a mașinilor-unelte pentru prelucrarea metalului, are următorii asociați: Mirela Bene (44%), Napocamin SRL (29%) și Ben & Ben SA (24%). În 2020 avea 14 angajați și un profit net de peste 124 mii euro.

SC Kroeg SRL Cluj-Napoca se află pe locul III cu o datorie de 252.824 lei. Firma are obiect de activitate restaurante și are un singur asociat: Gheorghe Fatol. Anul trecut, firma avea zero cifră de afaceri, pierderi de 5.200 euro și zero angajați.

SC Gormet SRL Cluj-Napoca ocupă locul IV în topul datornicilor cu o datorie de 245.552 lei. Firma are obiect de activitate fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice. Este deținută de trei asociați germani: Gebert Richard (52%), Roman Gebert (24%) și Timo Gebert (24%). În 2020, firma avea 311 angajați și un profit net de 91.500 euro.

SC Ganeli Prodexim SRL Cluj-Napoca se află pe locul V pe lista firmelor cu datorii la bugetul local cu o datorie de 224.115 lei. Firma are obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Este deținută de trei asociați: Vincze Attila Adrian (50%), Kiss Mihaly (25%) și Kiss Gellert (25%). În 2020, firma avea 4 angajați și pierderi de aproape 18 mii euro.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.