Tăcere totală în PNL Cluj cu privire la scandalul legat de Florin Cîțu

Emil Boc, Daniel Buda și Dan Tarcea păstrează tăcerea totală în ceea ce privește scandalul din interiorul PNL. Unii din liderii de filială județeni cer plecarea lui Florin Cîțu de la conducerea PNL și înlocuirea sa cu premierul Nicolae Ciucă. Pe surse, liderii PNL care doresc demiterea lui Cîțu sunt prim vicepreședinții Iulian Dumitrescu, Lucian Bode și Rareș Bogdan.

La revenirea în România, a fost o întâlnire la Vila Lac. Florin Cîțu a refuzat să își depună mandatul de președinte al PNL.

Într-o emisiune online, primarul Emil Boc (fost președinte PDL și fost premier) a fost întrebat ce s-a schimbat într-o jumătate de an în partid încât o parte din lideri cer demiterea lui Florin Cîțu? Boc a refuzat să facă comentarii pe marginea acestui subiect.

“Pot să vă spun un singur lucru chiar dacă vă dezamăgesc. Tot ceea ce este legat de criza politică din PNL sau de posibila criză politică din PNL (pentru că nu vreau să o definesc deocamdată ca și criză) ține în primul rând de discuția din partid. După ce vom discuta în partid vom discuta și în afara partidului. Așa mi se pare firesc. Am fost președinte de partid și nu îmi plăcea atunci când unii sau alții în loc să spună ce au de spus în interiorul partidului prima dată își exprimau punctul de vedere în altă parte. Așa cred că este firesc și corect”, a declarat Boc.

Contactați de Ziar de Cluj să își exprime un punct de vedere cu privire la tensiunile din PNL, Daniel Buda (președintele PNL Cluj) și viceprimarul Dan Tarcea nu au oferit nici un răspuns.

Liderii PNL care conduc gruparea anti-Cîțu i-au dat actualului președinte al partidului un ultimatum, potrivit surselor G4Media.

Aceștia i-au transmis lui Florin Cîțu că, dacă nu demisionează de la șefia PNL până marți, va fi schimbat de partid și de la șefia Senatului.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.