Somn de voie la UPU Cluj. A fost pornită o anchetă internă. Așteptăm cu interes…

În urmă cu două zile, un pacient a avut o experiență neplăcută la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Cluj, care a fost povestită de soția sa pe pagina de Facebook Anyta Cooking. Cei doi s-au prezentat de urgență la ora 2:00 fiindcă soțul avea o durere în piept. Când au ajuns la UPU, aceștia au văzut cadrele medicale dormind și acuză că au fost ignorați:

”Haideți să vă povestesc despre ce experiență neplăcută am avut la UPU Cluj și să vă arăt cum dormeau angajații de acolo și cât de indeferent au tratat pe toată lumea. (…) Decizia de a ne muta în țară a fost una foarte grea, prima îngrijorare a noastră au fost spitalele din România pentru că știți voi problema mea de sănătate și mi-ați spus de atâtea ori «nu veni că la noi lasă de dorit». În această seară la ora 1:30 am plecat cu soțul la urgențe pentru că îl apăsa în piept, la ora 2 am ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Aici am fost întâmpinați de un domn Ciprian și doamna care dormea cu capul pe birou (ca na, doar de asta plătim noi impozite), vedeți prima poză”, se arată în postare.

Bărbatul ar fi fost preluat de către medici doar după 2 ore de așteptare:

”Pe soțul l-au pus pe un scaun într-o sală de așteptare și pe mine în alta. În aceste 2 ore am fiert, de ce trebuie să vedem aroganță, nepăsare din partea cadrelor medicale? Pot înțelege lipsa aparaturilor și condițiile, dar nu nepăsarea și aroganța (…) soțul meu stătea pe scaun fără să fie băgat în seamă de nimeni (…) A fost un moment când pacienții erau singuri (puteau să li se facă rău, să cadă). Intrasem să văd cum se simte soțul și ce să văd? Doamna care trebuia să fie la recepție era într-un separeu cu o altă asistentă, dormeau pe un scaun. Vedeți poza 2. Iar pacienții singuri. Rog Ministerul Sănătăţii – România să ia măsuri. (…) Această întâmplare a avut loc în data de 21.08.2022.

Într-un final după ce soțul nu a mai rezistat să aștepte și l-a abordat pe unul dintre medici a fost preluat. Dupa 2 ore. I-au pus o perfuzie de algocalmin, a fost evaluat de o asistentă și nicidecum de un medic specialist, în interior se bășcăleau (…) Am ieșit la 5 dimieața din spital, nu era multă lume și soțul a fost ținut 2 ore fără nimic în sala de așteptare.

PS: Eu nu zic că toate cadrele medicale sunt la fel, dar azi-noapte am avut o experiență foarte neplacută în acest spital. Subliniez din nou, sala de așteptare la urgențe era GOALĂ”, a mai povestit femeia.

Conducerea spitalului cunoaște situația și a pornit o ancheta internă. 

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.