Și-a băgat Emil Boc cărătorii de servietă la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Doi clujeni au fost numiți în funcții de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Decizia a fost luată de prim-ministru al României și a fost deja publicată în monitorul oficial de marți, 19 iulie, titrează Ziarul Făclia. Noi nu vedem decât că Emil Boc și-a băgat doi cărători de geantă, unul cu cu ștate vechi în funcție, în casa Ministerului pentru a fi mai aproape de banii in PNRR.

Coordonatorul fondurilor europene de la Primăria Cluj-Napoca și directorul de programe de la Zona Metropolitană Cluj au fost numiți secretari de stat.

Adicătelea Ovidiu Cîmpean, cel care nu a fost capabil decât cu chiu și cu vai să termine renovarea (pe fonduri europene) a Liceului Mihai Eminescu, căruia i se dă ceva, că tot a ratat să fie deputat, sau măcar Prefect – și Adrian Răulea cel pus în locul lui Zoli Coroian, că prea era prea bonom de zăpadă, să continue să-i mintă pe norvegieni cum fac ei, la Primăria Cluj-Napoca, incluziunea socială a romilor de la Pata-Rât în ”proiectul” ”Pata 2” – că puțea a bani norvegieni. Am întrebat și noi care e aportul tânărului, parașutat în ograda lui Emil Boc (dinrect de la Sibiul Klaunului Joianis), la ”proiectul” ”Pata 2” și ni s-a spus că doar ce ”ședea în spatele unui laptop și când te apropiai de el, cum lucra cu tastele Alt + Tab”… În rest, ture cu Emese Olah, care a moștenit ”tema socială” de la ”defuncta” Ana Horvath, pe la primăria Bergen să-i convingă și pe ăia să mai dea un milion, două, de euro la priectul social, asta în timp ce municipalitatea clujeană nu pune jos nici un leuț. În fond dacă se lasă prostiți norvegienii și marchează banul, de ce ar marca și Primăria Cluj-Napoca – doar banul public e pentru sporuri de osânză al funcționarilor.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ovidiu Vasile Cîmpean se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene”, se arată în decizia 413 a primului ministru publicată în Monitorul Oficial.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Adrian Răulea se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene”, se arată în decizia 414 a primului ministru publicată în Monitorul Oficial.

Ovidiu Cîmpean e ținut în brațe de Emil Boc și promovat politic de 15 ani în Primăria Cluj-Napoca. Cică, o limbă-n dos de la Făclia: ”Ovidiu Cîmpean este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști ai Clujului în proiecte cu fonduri europene.” Atât de specialist, că dacă l-ai lăsa să-și facă firmă de consultanță, ar muri de foame.

Adrian Răulea (foto) se face că lucrează cum v-am mai spus la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj. De atâta experiență câtă îi cântă Făclia că are: ”experiență vastă în finanțe europene”, muncește de se spetește ”în domeniu din 2007, iar din 2010 în sectorul public”, de ”numele lui se leagă proiectul prin care au fost introduse primele autobuze electrice în transportul public din România, modernizarea Spitalului Municipal „Clujana”, a coordonat programele de desegregare din Pata-Rât sau cel de creare a primei păduri-parc din Cluj și una din primele din România” și ”a fost consultant extern pentru Banca Mondială și subcontractor pentru BERD” – prin declarația lui de avere șuieră vântul (o puteți consulta AICI).

În rest de fiul lui mă-sa (unii zic că tac-su e cam securist). Adrian Răulea a fost propus în funcție de organizația PNL Sibiu, dar este director de programe la Zona Metropolitană Cluj și este fiul medicului Marcela Răulea, liberal cu vechime în PNL Sibiu, cea care a fost candidat al organizației pe ultima poziție a listei de Camera Deputaților la alegerile din 2020. E recomandat în funcți inclusiv de deputatul Raluca Turcan, președinta PNL Sibiu. Fosta ”egerie” a lui Stolojan a declarat că: ”Adrian Răulea este pe deplin demn de funcția desemnată. Are expertiza profesională, experiență în administrație, atașament față de comunitatea noastră. Am convingerea că va fi un bun sprijin în echipa guvernamentală pe care noi putem să-l oferim pentru creșterea absorbției fondurilor europene, în Sibiu și la nivel național”.

Băi să fie! Că noi știm despre: ”prima pădure parc” – că e un fiasco; că ”programul de desegregare din Pata Rât” – ce-am mai râs, un alt fiasco: Cum a ajuns să fie talentul Sibiului și Clujului, rămâne să aflăm – în rest, rămâne cum am stabilit: și-a băgat Emil Boc un sinecurist într-o sinecură mai utilă proiectelor Clujului (și mai bine plătită), și-a băgat și Sibiul – să nu rămână Mamița neconsolată și cu Goe nepromovat.

Vom reveni după ce vom documenta mai în profunzime viața și opera caestor doi sinecuriști de partid, acum și de stat.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.