ROXER s-a intepat la banii UMF si tipareste carti semnificativ mai scumpe ca serviciile tipografiilor clasice

Anca Buzoianu, rectorita UMF Cluj, e foarte atenta cu prietenii de familie. Nu v-am mai zis, ca nu am avut timp, dar PPT ia in continuare contracte babane pentru servicii de paza de la Universitate. De o vreme insa, am observat ca alti cunoscuti de-ai luminii academice Ancuta Buzoianu castiga licitatii.

Una dintre ele este Roxer Grup, firma apartinand lui Doru Abrudan, care este reprezentantul Xerox pe mai multe judete si conduce un butic de printing unde din cand in cand isi mai aroga titulatura de editura sau chiar si tipografie.

Ei bine, Inca din decembrie anul trecut, Roxer a inceput sa castige toate licitatiile facute de UMF pentru tiparit de carti, incaltea o carte tiparita pe imprimanta, orisicat, e semnificativ mai scumpa decat una tiparita la o tipografie “clasica”, afara de faptul ca vrei sa tiparesti 5-6 exemplare dintr-o “opera” si, pentru acest tiraj mic, poti sa accepti un pret marit. Dar aici discutam de atribuiti ce insumeaza aproape 100 000 de euro, adica o componenta de cash ce ar trebui sa faca ca UMF sa solicite serviciile unei tipografii clasice.

Dar ce sa vezi, nene? La UMF nu e loc pentru alte tipografii de o vreme incoace. Bine, am mai observat noi niste clienti la achizitiile UMF care se tot repete (pentru ca-s competenti, nu? hahaha).

Felicitari, ba, agaricilor. Chiar daca credeti ca nu va vedem, va vedem.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.