PREMIU DE CONSOLARE SAU ”FEZANDARE” PENTRU PRIMĂRIA CLUJ-NAPOCA? Vasile Dîncu, propus reprezentantul parlamentului în NATO

Vasile Dîncu a fost propus să reprezinte Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO. Propunerea a venit din partea Grupurilor parlamentare ale Partidului Social Democrat din Camera Deputaţilor şi Senat.

  • Propunerea a fost făcută către Birourile permanente reunite ale Parlamentului

Propunerea a fost făcută către Birourile permanente reunite ale Parlamentului, care au decis vineri că alegerea lui Dîncu în funcţia de preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO va fi supusă votului în şedinţa de plen comun din data de 21 februarie.

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, pe 21 februarie, în şedinţă de plen comun, pentru alegerea preşedinţilor Autorităţii Electorale Permanente şi Consiliului Naţional al Audiovizualului.

De ce ne-am pus întrebarea din titlu? Că nu ar fi prima dată când PSD ar încerca să-și pună om la primăria Cluj-Napoca, printr-o fentă de imagine. Asta ar fi chestia cu ”fezandarea” electoratului, la fel ca atunci când ne-am trezit cu Autostrada ”Bechtel” pornind de niciunde către nicăieri, că, vezi Doamne, Ioan Rus se-ntorcea acasă…


Dar poate fi și un premiu de consolare – la ce colecție de ”cocorații” își doresc pe pieptuțul de aramă politicienii români.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.