PE BANI PUBLICI RENOVĂM ÎN “FAMIGLIE”: Modernizarea Palatului Poştei

Plecat de la conducerea “Clujanei” (ultrafalimentată şi cu terenurile vândute imobiliarilor), Florin Gliga, consilier local PNL Cluj (via PDL Cluj) și trezorier al liberalilor este şi directorul Sucursalei Cluj a Poștei Române. Dacă tot e director şi dacă Palatul este de ani de zile într-un hal fără de hal de degradare la exterior, s-a gândit să lanseze o licitație de refacere a fațadelor, de înlocuire a tâmplăriei exterioare și modernizarea instalației electrice. Valoarea contractului este estimată la circa 900.000 de euro.

Şi, ca să vezi cine a fost fericita câştigătoare a binevenitei licitaţii: firma DAS Engineering Grup, controlată de Alexandra Stoica, președintele Organizației de Femei a PNL Cluj-Napoca, o apropiată de Florin Gliga.

Şi nu oricum: DAS Engineering Grup a câștigat lucrarea de proiectare, prin încredințare directă, la o valoare de puțin peste 52.000 de lei, în 10 februarie 2021. În documente Alexandra Stoica a fost chiar șeful de proiect care s-a ocupat de lucrare.

Şi ca să vedeţi cum funcţionează “famiglia” pedelisto-liberală la Cluj, Alexandra Stoica este şi fericita beneficiară a Urbanismului de Cumetrie din “funăria” lui Emil Boc, patronul municipiului.

LĂMUREŞTE-TE CITIND: URBANISM DE CUMETRIE ÎN ”FUNĂRIA” LUI EMIL BOC: Blocul de 6 etaje, proiectat între case, al liderului femeilor liberale din Cluj-Napoca, aprobat fără obiecții în Comisia de Urbanism

ŞI: Lipitorii de afișe și cărătorii de geantă ai lui Emil Boc profită imobiliar de revitalizarea Parcului Feroviarilor

Cluj-Napoca a devenit moşia personală a acestor pedelisto-liberali, moşie pe care o “mulg” din toate poziţiile sub înaltul patronaj al lui Emil Boc.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.