Partizan, Bosquito și Taraf de Caliu vin la Street FOOD Festival în Iulius Parc

Cel mai așteptat festival culinar revine la Iulius Mall Cluj, în acest weekend. Pofticioșii sunt așteptați să se bucure de deliciile culinare, dar și de muzică live, activități interactive și zile cu soare în aer liber, în Iulius Parc. #GourmetAF și #funAF, conceptul de anul acesta, promite să aducă surprize, atât pe partea de food, cât și legată de experiența de festival.

Muzica live a făcut mereu parte din meniul Street FOOD Festival, iar anul acesta organizatorii au invitat nume noi, care să facă show. Vineri13 mai 2022de la ora 19.00Partizan va fi prima trupă care va concerta pe scena din Iulius Parc, iar de la ora 21.00Grimus va lansa în premieră în Cluj albumul AbandonicSâmbătăîncepând cu ora 19.00, vor cânta Alexu & The Voices Inside și trupa Cred Că Sunt Extraterestru, iar ziua de duminică se va încheia memorabil cu show-ul trupelor Taraf de Caliu și Bosquito.

Surprize pentru gurmanzi

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend în mijlocul verii. Noutatea de anul acesta este „porția de degustare” pe care participanții o vor găsi la fiecare food truck. Aceasta este o porție mai mică menită să ajute pofticioșii să guste câte puțin din tot și să se bucure de o adevărată călătorie culinară.

O altă noutate o reprezintă posibilitatea comandării preparatului preferat direct din aplicația TAZZ. Astfel, cât timp festivalierii se bucură de activități, concerte sau se relaxează în festival, preparatele lor sunt pregătite.

Demonstrații culinare

Tot pentru entertainment-ul participanților se vor face live cooking shows cu chefi celebri, care vor povesti experiențele lor culinare și vor interacționa cu publicul. Dacă vrei să afli care este „ingredientul secret” în cele mai gustoase preparate, trebuie neapărat să participi. Chef FOA ne invită într-un „safari culinar”, unde vom degusta burgeri de zebră, bizon și crocodil.

După o perioadă plină de restricții, ne dorim ca „interacțiune” să fie cuvântul folosit de toți pofticioșii în cadrul festivalului. Interacțiune cu street food, cu amazing drinks, cu prietenii tăi, cu chefii care gătesc live cu artiștii care te încântă prin arta lor și interacțiune cu brandurile partenere.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.