O EXPLOZIE A AVUT LOC ÎNTR-UN BLOC DIN CLUJ-NAPOCA. CINCI PERSOANE AU FOST TRANSPORTATE LA SPITAL

O explozie s-a produs în noaptea de luni spre marți, într-un apartament al unui bloc de locuințe din Cluj-Napoca de pe strada Aurel Vlaicu. Cinci persoane au ajuns la spital cu răni ușoare, printre care și un copil.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la o explozie produsă la centrala unui apartament situat pe strada Aurel Vlaicu. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 03,40, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi unul SMURD. De asemenea, în sprijin au venit două ambulanţe SAJ”, se arată într-un comunicat al celor de la ISU Cluj.

Salvatorii, ajunși la fața locului, au constatat că explozia nu a fost urmată de un incendiu, iar pagubele sunt minore. Echipajele medicale au transportat la spital două femei în vârstă de 35 și 78 de ani, un bărbat de 80 de ani și un copil de aproximativ 1 an, însoțit, ulterior, de un alt bărbat.

”Din fericire, cu toţii prezentau răni superficiale, suferind de asemenea atac de panică. Ulterior, la spital a fost transportat un alt bărbat, care a însoţit copilul. Explozia a afectat apartamentul în care s-a produs, însă pagube minore s-au înregistrat şi la apartamentele de la etajul superior. Totodată, la o prima evaluare, cinci autovehicule parcate lângă bloc sunt parţial afectate de resturile căzute de pe urma exploziei. Misiunea pompierilor s-a încheiat în urmă cu puţine momente, iar o comisie va stabili cauza exploziei”, mai precizează ISU Cluj.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.