Nici Solitaire-ul nu mai e ce-a fost! Primăria Cluj-Napoca își trage laptop de gaming de aproape 2000 de euro

În Clujul digital, în care clujenii nu mai sunt serviți de funcționari morocănoși, ci de Antonia, bugetarii  din Primărie par a fi evoluat foarte mult, față de vechii funcționari ce jucau Solitaire. În acest sens, municipalitatea achiziționează, prin cumpărare directă, un laptop de gaming în valoare de 9 499 lei.

Achiziția este deocamdată în faza de deliberare, Dante Internațional, compania care deține Emag, făcându-i Primăriei o ofertă foarte bună: un laptop Gaming Lenovo Legion 7 16ITHg6 cu procesor Intel Core i7-11800H, 16″, WQXGA, 165Hz, 16GB, 1T SSD, NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB, Free DOS, Storm Grey, care pe site-ul Emag este afișat la 9.499 de Lei, la același preț fiind oferit și Primăriei (7.983,19 lei plus TVA).

Vă redăm câteva imagini cu viitorul laptop al Primăriei, de pe site-ul Emag:

Pentru ce are nevoie municipalitatea condusă de Emil Boc de acest laptop sclipicios, cu leduri și cu taste colorate, cu capacități de gaming? Să fie pentru IT-istul care nicicum nu vrea să se angajeze la Primărie, în ciuda salariului de 10 000 de lei? Să fie pentru vreun campionat european de Counter Strike, Call of Duty sau pentru arhicelebrul Elden Ring, lansat de câteva săptămâni?

„Super mulțumit de acest laptop, atât pe gaming, cât și pe partea de editare video sau photo!”, a comentat un utilizator pe pagina de review a Emag.

Să fie, oare, totuși, acest laptop achiziționat pentru fotograful și cameramanul lui Emil Boc? Pentru editarea imaginilor cu realizările primarului, ori pentru randări SF cu mult promisele proiecte de infrastructură? Rămâne de văzut! În WQXGA, la 165Hz.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.