Neluțu Varga este nemulțumit de Dan Petrescu. Nu-l mai vrea la CFR! Petrescu dă vina pe arbitri

Neluțu Varga nu-l va opri pe Dan Petrescu, tehnicianul CFR Cluj, dacă acesta va alege să plece. Varga spune că „Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid”. 400.000 de euro este clauza de eliberarea a contractului actualului antrenor.

Varga este „foarte nemulțumit” de rezultatele lui Dan Petrescu. Acesta a declarat pentru playsport.ro că ceva nu mai funcționează în interiorul echipei.

Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit! Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a declarant Neluțu Varga.

Petrescu este, însă, de cu totul altă părere. Antrenorul a declarat, în trecut, că el a adus mai multe rezultate echipei clujene.

Eu nu înțeleg în niciun fel de unde vine această presiune. În primul an, am câștigat campionatul și am plecat. Am revenit, am luat iar campionatul, poate nu era meritul meu în întregime. Apoi, am dus echipa în grupele Ligii Europa, am mers până în primăvară. Anul următor, am câștigat iar campionatul, iar am mers în grupele Ligii Europa, dar nici atunci nu era lumea mulțumită. După 6 luni, au fost probleme, am plecat, iar m-am întors, iar m-au chemat. Am luat, din nou, campionatul, iar am ajuns în grupe”, a declarat tehnicianul.

Petrescu a adăugat că nu e de vină el, ci arbitrii. Pentru el, rezultatele anterioare sunt cele care vorbesc.

Când am revenit a treia oară la echipă, în vara lui 2021, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari, care nici nu jucau prea bine, nu făceau nimic pentru club și am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate. Am redus bugetul, am câștigat campionatul, am ajuns în grupe. Dacă aici vine însă un arbitru și nu-mi dă gol și trei penalty-uri cu Sivasspor, ce pot să fac? Eu sunt de vină? Nu mi se pare corect! Toată lumea să strige ce vrea, dar rezultatele vorbesc pentru mine”, a spus Petrescu.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.