Munca la stat: Direcția pentru Agricultură Județeană Cluj angajează șofer pentru grădinărit

Înainte ca angajările la stat să fie suspendate, posturile vacante scoase la mezat își urmează cursul.

Direcția pentru Agricultură Județeană Cluj organizează concurs, pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unui post contractual de execuție vacant, de șofer la Compartimentul resurse umane, financiar, contabilitate, juridic, achiziții publice, administrativ și relații publice.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii; permis conducere categoria B; vechime de la dobândirea permisului auto – cel puțin 3 ani.

Concursul presupune probă scrisă, interviu și probă practică, deci viitorul angajat va fi ales pe sprânceană, nu oricum!

Pe site-ul posturi.gov.ro se precizează că datele prezentate în anunțul de angajare sunt orientative, iar pentru confirmarea acestora, pentru relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, candidații pot consulta site-ul instituției sau se pot interesa la sediul Direcției ori la numărul de telefon alocat Compartimentului resurse umane.

Un domn din Cluj-Napoca, aflat în căutarea unui loc de muncă în meseria de șofer, a găsit anunțul de angajare și a sunat la Direcția pentru Agricultură pentru a cere detalii despre fișa postului. Astfel a aflat că postul de șofer în agricultură presupune, în mod firesc, și grădinărit:

„Am găsit pe posturi.gov următorul post:

https://www.dadrcj.ro/files/ANUNT_AFISIER.pdf.

La Direcția de Agricultură Cluj.

Am sunat la Resurse Umane să cer detalii despre fișa postului și surpriză: pe lângă atribuția de șofer, care, prin definiție înțelegem ce face un șofer, ei mai au pretenția și să hămălesc mobila la mutări de birouri și să fac lucrări de întreținere a clădirilor și grădinărit.

Nu mi se pare normal, într-o țară civilizată, să avem astfel de practici.

Dacă ești șofer conduci mașina, dacă ești manipulant marfă, apoi aia să fii!”, a transmis clujeanul pe adresa redacției.

Ziar de Cluj a sunat astăzi la Direcția de Agricultură Cluj. Am întrebat care sunt atribuțiile postului de șofer și ni s-a confirmat că este vorba și despre grădinărit, la sediul instituției, pe strada Fagului nr. 17. Suspendarea angajărilor la stat din 1 iulie încarcă probabil fișa posturilor existente. Și așa șoferul la Agricultură devine și grădinar.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.