Miță, de la vânzătorul de haine fake de lux, la mare biznisman

N-am mai scris de multă vreme despre cocalarii Clujului, și nici despre doctorițele phootăcioase ale orașului, și unii s-au cam împărățit.

Recent, în rata de Dubai, am dat peste Miță, ăla de vindea haine fake de lux la “borbagaj”, mințindu-i pe mușterii că sunt originale, adică nici vorbă.

Dacă nu știați, Miță a devenit mare om de afaceri, își dă filme prin Ziarul Financiar prin articole plătite în care bagă dume de om de afaceri șmecher. Te și umflă râsul când vezi poza din ZF și citești că Mihai Filip e “si-i-ou”, nene, și folosește cuvinte grele precum “recalibrare”, dar noi îl știm drept Mițăăă.

Proastele obiceiuri însă nu au dispărut. Nevasta lui Miță avea pe cursa de Dubai tot o “janta” fake. Că, noah, așa cum a mințit in ZF că firma lui de software va atinge 3 milioane de euro, că nu-l durea gura, doar nu s-o apuca să dea 7000 de euro pe o geantă de firmă.

Un lucru amuzant la compania lui Miță nu e că acum se numeste Oves Enterprise, ci că la înființare Miță agramatul a greșit o țâră la Registrul Comerțului și a completat Filip EnterPRICE. Ahahahaaa, gizăs, e plin Clujul de prăduitori de mucava.

Fiți pe pace, nu vă lasă Alexa, în curând o poveste cu țâțe, prune și lacrimi din lumea medicală și alta cu un nene profesor de UBB care se îmbracă în Mickey Mouse când merge la amantă, o să vă spargeți de râs.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.