Mesajul subtil al Elenei Udrea pentru Emil Boc

Lenuţa Udrea e tare încurcată. E şi mamă de copil, e şi pofta inimii lui băiatul ăla care se dă agent imobiliar, e şi femeie de afaceri cu interese imobiliare de 1 miliard de euro, e şi pârnăiaşă la bulgăraşi…

Pârnaia mai e cum mai e, că a mai făcut. Dar bietei Lenuţa Udrea îi e frică ca nu cumva să îşi piardă muncuşoara de la Cluj-Napoca. În timp ce pe Facebook rulează, cu dipsperare, reclame ale apartamentelor ei şi pe care nu se străduie nimeni să le cumpere, pentru că sunt aproape de graoapa de gunoi a Clujului, Elena mai are de autorizat şi cealaltă parte a proiectului Transilvania Smart City. Unde mai pui că pe noul PUZ din Borhanci, Gurzău deja umblă la unii proprietari de pământuri pe care îi presează să vândă la preţ mic, ameninţându-i că nu vor construi niciodată acolo.

Aşa că, astăzi, după micul dejun luat în arestul preventiv bulgăresc, Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie ca un semnal, cam ca faza aia de acum câţiva ani când cobora din dubă şi şi-a pus degetul la nas ca mafioţii.

Prostalăii de români, care încă o mai susţin pe penala asta, au picat pe spate văzând Tricolorul, dar puţini au observat că în spatele acestuia este înfăţoşat Clujul – clădiri emblematice din oraş, un reminder pervers pentru Emiluţ, să nu care cumva să îl împingă păcatele şi să uite de ea.

Emile, Emile, cum o să ţi-o iei tu într-o zi, după atâţia ani de impertinenţă şi tupeu administrativ, de nici cravata pentru analize nu are să mai rămână din tine!

de Liviu Alexa

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.