Marcel Ciolacu: ”Putin e un criminal de război”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a caracterizat pe președintele rus Vladimir Putin drept ”criminal de război” și a acuzat Rusia că a comis ”un genocid” în Ucraina. Ciolacu a mai spus că e posibil ca președintele ucrainean Volodimir Zelenski să susțină un discurs astăzi în Parlamentul României, anunțând că așteaptă o solicitare din partea Ambasadei, sau o informare din partea MAE.

Ciolacu a mai spus că organizația PSD Călărași a trimis conducerii partidului propunerea de excludere din partid a deputatului Dumitru Coarnă după ce acesta a făcut o vizită la Ambasada Rusiei alături de Diana Șoșoacă și alți doi parlamentari ex-AUR.

”Coarnă a depășit linia roșie având un dialog cu un stat agresor. Nu poți să ai un argument ca să mergi la Ambasada Rusiei în acest moment”, a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu nici măcar nu a vrut să audă scuzele lui Dumitru Coarnă: Nu poți să ai un argument!

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunță că nu există nicio șansă că fostul polițist Dumitru Coarnă să poată rămâne în PSD. Coarnă, alături de Diana Șoșoacă, a mers la Ambasada Rusiei, în plin război cu Ucraina, război în care România se situează de partea Ucrainei. Ciolacu spune că gestul nu poate fi scuzat!

“Îmi mențin poziția. Organizația Călărași a înaintat propunerea de excludere către București. Domnul Coarnă a depășit linia roșie având un dialog cu un stat agresor asupra unui stat suveran. Eu stau de vorbă exclusiv de un membru al PSD. Un membru PSD nu are ce căuta la Ambasada Rusiei. Nu am avut discuții cu domnia sa, nu poți să ai un argument să te duci la Ambasadă în acest moment”, a declarat liderul PSD.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.