Licoarea-minune care te scapă de tensiune și previne parodontoza. Trebuie să o încerci și tu

SURSĂ: realitatea.net
AUTOR: REALITATEA.NET

Uleiul de avocado presat la rece, care nu este tratat termic sau chimic, are cel mai ridicat oreș. Dar există și ulei de avocado pentru gătit, care este mai ieftin și care, de asemenea, merită să fie folosit la anumite preparate, mai ales dacă vrei să slăbești.

Datorită conținutului ridicat de magneziu și vitamina E, uleiul de avocado este benefic sistemului vascular și nu conține grăsimi care se depun pe artere. Ca atare, el protejează tensiunea arterială și este de preferat în locul altor grăsimi. Folosește-l la omletă, la maioneză, la pâinea prăjită, la salate de crudități, la o friptură la cuptor.

Folosește puțin ulei de avocado și masezi gingiile de fiecare dată când te speli pe dinți și păstrează acest obicei câteva luni pe an. Nu vei vedea rezultate uimitoare peste noapte, dar trebuie să știi că acest ulei previne paradontoza și alte boli ale gingiilor, le menține sănătoase și curate și combate mirosul neplăcut din gură.

O dată la două, trei spălări, după ce te clătești bine cu apă călduță, masează pielea capului cu ulei de avocado. Intră ușor în piele, combate tot felul de afecțiuni ale scalpului între care mătreața și dermatita și menține părul sănătos.

Vei avea un păr mai bogat și mai lucios dacă faci acest lucru timp de trei sau patru luni. Uleiul de avocado este la fel de bun, poate chiar mai bun decât uleiul din sâmburi de struguri pentru ten și mai ales pentru zona din jurul ochilor.

El previne adâncirea ridurilor, hrănește pielea în profunzime, o menține elastică și fină. De asemenea, curăță bine reziduurile de machiaj și combate cearcănele, dacă îl folosești zilnic.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.