#KHETANE: Iată-i pe 𝐒𝐮𝐡𝐚𝐧𝐚, 𝐅𝐚𝐫𝐢𝐝, 𝐋𝐚𝐯𝐢𝐧𝐢𝐚 + 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚, 𝐅𝐞𝐫𝐧𝐚𝐧𝐝𝐨 și 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢, finaliștii Pata-Cluj Avem Talent!

Vom afla în 12 august, la Festivalul Khetane cine câștigă premiul cel mare! Bakhtalo tuturor, și felicitări tuturor pentru prezentări!

Suhana


Juriul a apreciat vocea deosebită a candidatei, interpretarea articulată și siguranța cu care aceasta se mișcă pe scenă. Juriul recomandă prezența unui instrumentist live care să o acompanieze în finală, cu o piesă care să îi creeze contextul potrivit pentru a-și manifesta talentul.

Farid


Având o voce unică, bine exersată, și un talent interpretativ remarcabil, juriul consideră că Farid are o carieră în creștere pe scenele genului.


Juriul se așteaptă ca în finală Farid să evolueze cu un program care să-i pună în valoare calitățile vocale impresionante.

Alexandra


Juriul recomandă ca cele două candidate, Alexandra și Lavinia să evolueze împreună în finala Pata-Cluj Avem Talent.


Juriul a apreciat modul în care cele două concurente au reușit să-și adapteze coregrafia la muzica aleasă. Îmbinarea elementelor de coregrafie cheie cu cele de legătură dovedește că cele două concurente au o pasiune reală pentru dans, precum și abilități pe măsură.

Lavinia


Juriul recomandă ca cele două candidate Lavinia și Alexandra să evolueze împreună în finala Pata-Cluj Avem Talent. Juriul a apreciat modul în care cele două concurente au reușit să-și adapteze coregrafia la muzica aleasă. Îmbinarea elementelor de coregrafie cheie cu cele de legătură dovedește că cele două concurente au o pasiune reală pentru dans, precum și abilități pe măsură.

Fernando


Cu un program scurt și extrem de energic, având mai multe elemente improvizate, Fernando a convins juriul că are un talent care merită cultivat. Elementele originale ale coregrafiei dovedesc fantezie creatoare, iar simțul ritmului – incontestabil de precis, îl propulsează pe Fernando în finală ca un concurent convingător. Juriul recomandă pentru finală o coregrafie studiată, și o echipă extinsă de dansatori.

Andrei


Având o voce curată și dând dovadă de multă sensibilitate în interpretare, Andrei a impresionat juriul, care consideră că acest concurent nu poate lipsi din finala Pata-Cluj Avem Talent. Juriul îl invită pe candidat să-și găsească o piesă adecvată pentru a-și pune în valoare talentul de-a transmite emoție și trăire pe scenă.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.