Inaugurările ”la milimetru” ale primarului Emil Boc

În colajul fotografic de mai sus, sunt doar o parte dintre ”șantierele” Clujului care au trenat cu anii până s-au realizat, dar și când s-au realizat, primarul Emil Boc le-a inaugurat ”la milimetru”. Normal, de la înălțimea Domniei Sale, milimetrul e ditamai metrul, altfel nu înțelegem de ce post-inaugurare, apar hibe în lucrări, vizibile. Că nu-i vedem pe clujeni alergând să facă poze după fiecare inaugurare ca să îi găsească hibe lui Însuși El, Excelența Sa și Maestrul Emil Boc, eternizatul primar.

În paranteză fie spus, Emil Boc nu ajungea primar al Cluj-Napoca în 2004 dacă nu erau DOUĂ TURURI DE SCRUTIN. Aceasta este o altă hibă a acestul democrat vopsit care, ca premier, cu o majoritate confortabilă, nu a schimbat legea aleșilor locali, să revină la cele două tururi de scrutin. De dragul democrației mult clamate. Dar îi convine un singur tur, cum le convine tuturor politrucilor români – doar așa pot controla votul. Mai o mită de subvenție pensionarilor, maio mită de tămbălău în mijlocul orașului tinerilor, mai o mită salarială (SPOR DE OSÂNZĂ) funcționarilor din Primărie, mai o mită sinecurială cărătorilor de geantă din partid și, uite așa, Emil Boc devine ”Al Nost’” pe vecie, votat de ”armata sa”.

Care ”armată” nu vede mizeriile din acest oraș mutilat imobiliar. Nu vede hibele din așa-zisele investiții care se fac în aceleași locuri de peste un deceniu. Nu vede cum sunt aruncați banii, că sunt beneficiari-complici. Înjură în trafic, dar bagă ștampila la greu pe Boc că ”a și binie”. Toți complicii lui Funar, sunt acum complicii lui Boc în non-administrație. În bătaie de joc față de banul public.

În fine, prostului dacă îi spui că e descheiat la șliț, se încheie la palton.

Avem fotografii proaspete de la mult la milimetru inaugurata investiție ”La Terenuri” din Mănăștur: balansoare rupte, ancore smulse, gazon prăjit. Fie mănășturenii sunt needucați, fie milimetrul lui Boc în ceea ce privește calitatea are găuri extrem de mari (nu e ciur, e dârmon) și un grad de toleranță pe măsură.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.