În duminica Floriilor, polițiștii clujeni vor acționa cu efective sporite

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii vor acționa cu efective sporite în acest sfârșit de săptămână, pentru siguranța celor care sărbătoresc creștinește și mai puțin creștinește Floriile. Aviz amatorilor de condus sub influența alcoolului și celor care petrec prin scandal lumesc o sărbătoare spirituală!

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj sunt la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru ca Sărbătoarea Floriilor să fie celebrată în siguranță, iar prevederile legale să fie respectate.

Zilnic, în medie 300 de polițiști vor acționa în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții ale statului, cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii vor desfășura activități de prevenire a faptelor antisociale și de impunere a respectării normelor legale.

Cei aproximativ 300 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, investigarea criminalității economice și luptători de intervenție rapidă sunt pregătiți pentru a interveni, în scopul asigurării liniștii comunității.

Polițiștii rutieri sunt prezenți pe drumurile publice din județ, în vederea prevenirii producerii unor accidente grave, depistării conducătorilor auto care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise și impunerii respectării normelor de circulație rutieră”, a transmis IPJ Cluj.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.