Iată Poarta Festivalului Khetane!

Organizatorii festivalului KHETANE (ÎMPREUNĂ) anunţă că îi aşteaptă, cu drag, pe toţi clujenii, inclusiv pe cei din administraţia publică locală, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (12 – 14 august) la Festivalul Comunitar al Pata Râtului!

PROGRAMUL FESTIVALULUI PENTRU TOATE CELE TREI ZILE ÎL PUTEŢI CONSULTA: AICI

Khetane este un exercițiu de reparație morală și de justiție socială, ”un festival non-comercial, din altă ligă a Clujului de cinci stele”.

”Nu vom uita că în 17 decembrie 2010, 350 persoane au fost evacuate din strada Coastei din Cluj, și au fost mutate forțat la Pata Rât – lângă groapa de gunoi a orașului. Nu vom uita că peste 60% din locuitorii cartierului Pata Rât au ajuns acolo după ce au fost evacuați de autorități, fără acces la transportul public și cu stigma de a locui în condiții de nelocuit.

Vrem soluții pentru locuitorii din Pata Rât și vrem incluziunea radicală pentru că știm că se poate – de fapt trebuie doar să vrei să-ți privești vecinul fără comentarii, ia-l așa cum e.

Poate că cei care ne vom aduna la Khetane ne deosebim radical, dar să știți că ne și asemănăm radical. Ce ne desparte, ne și unește, iar Khetane aduce comunitățile împreună!”, au precizat organizatorii festivalului.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.