Gura securiciului Dîncu adevăr grăiește: „OPERATIV, am lucrat mai mult pentru CFR Cluj”

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a dezvăluit care este legătura sa cu CFR Cluj, după ce acesta a fost prezent la petrecerea de titlu a ardelenilor, scrie prosport.ro.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, în urmă cu mai bine de o săptămână, Vasile Dîncu a petrecut alături de patronul Neluțu Varga și președintele Cristi Balaj după ce echipa din Gruia a cucerit cel de-al cincilea titlu consecutiv.

S-a vorbit intens despre implicarea lui Vasile Dîncu la CFR Cluj, deși acesta este ministrul Apărării și are legătură directă cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, gruparea cu care rivala ardelenilor, FCSB, este în proces.

Vasile Dîncu, dezvăluire incendiară despre implicarea la CFR Cluj

Vasile Dîncu a recunoscut că este atașat de orașul Cluj Napoca și că susține și echipa U Cluj, dar este mai apropiat de CFR Cluj, pentru că gruparea antrenată de către Dan Petrescu a făcut impresie bună și pe plan european.

„Și echipele din Cluj, am făcut facultatea la UMB și nu pot să nu țin cu U Cluj atunci când este cazul. Operativ, să spun așa, sigur că am lucrat mai mult, am fost mai apropiat de CFR Cluj, care a făcut performanță internațională și mie îmi place să premiez excelența”, a spus Vasile Dîncu, la Euronews.

Dinu Gheorghe l-a ironizat pe Vasile Dîncu, după ce ministrul Apărării a mers la petrecerea de titlu a lui CFR Cluj

Dinu Gheorghe este de părere că Vasile Dîncu ar trebui să rămână în umbră, indiferent de echipa pe care o susține, având în vedere funcția pe care acesta o ocupă în stat.

„Dacă dânsul așa consideră, e problema dânsului. Indiferent ce simpatie ai, chiar dacă iubești această echipă sau pe cei care sunt acolo, acționari sau angajați, e bine să te protejezi puțin.

Azi a fost la serviciu domnul Dîncu, nu? A fost la minister, mă gândesc, astăzi, că nu cred că are birou la Cluj. Sigur, e opțiunea dânsului. Din punctul meu de vedere, nu cred că e bine că a participat la asemenea eveniment și a doua zi fiind lucrătoare. Dânsul hotărăște ce face cu drumul său politic”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.