”Gazeta” celor 1000 de săptămâni

Gazeta de Cluj împlinește 20 de ani de existență și 1000 de numere de dezvăluiri incomode.

Atât de incomode încât ”Sistemul” securist de cumetrie politico-economică din Cluj a decis că vrea și poate să pună pumnul în gura jurnaliștilor, să-i facă să tacă.

Să-i salte cu mascați din case, să-i acuze și să-i terfelească public folosindu-se de boschetarii Justiției și ai presei, uniți în corul sicofant al propriilor frustrări, mâncându-și cu polonicul cel mare propriile neîmpliniri, acuzând pe alții de propriile nemernicii.

Au pus sub semnul incertitudinii și stresului 11 ani din viața unor jurnaliști, dar nu le-au închis gura. Gazeta de Cluj (suratele gazete) a apărut (au apărut), punându-le oglinda nimicniciei în față acestor cleptocrați și cumătrocrați care jefuiesc, fără scrupule, România de peste trei decenii.

20 de ani – o viață intrată în maturitate pentru un om. 1000 de apariții – 1000 de vieți trăite, povestite, devoalate. Fiecare material din cele 1000 de apariții, este o viață, un destin, o poveste. Fiecare minciună devoalată în aceste materiale, a însemnat o șansă în plus ca România să trăiască în Adevăr, nu în minciună. 1000 de șanse la Adevăr.

Adevărul te eliberează. Încercați să fiți Adevărul în continuare!

La mulți ani Gazeta de Cluj!

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.