Florin Cîțu s-a dat motan: A demisionat de la șefia Senatului. Oricum urma să fie zburat din funcţie

Florin Cîțu și-a depus mandatul de șef al Senatului în ședința senatorilor PNL. Asta după ce a declarat că “nu are nimic să-şi reproşeze”. Nici măcar zig-zag-urile făcute prin finanţele Patriei şi că-i vorbea gura fără de el?

Florin Cîțu a anunțat într-o declarație de presă că a demisionat de la șefia Senatului după ce colegii săi nu au fost de acord cu declarațiile despre măsurile guvernamentale. El a spus că va rămâne în partid. El a spus că cei mai deranjați de declarațiile sale sunt cei din PSD.

“Politică, exact ce făceam și înainte. Acestea sunt funcții pe care le primești. Eu nu sunt în politică pentru mine, ci pentru români. Câtă vreme încearcă să ia măsuri împotriva românilor. Astăzi rezultatele inflației și ale crizei nu vin din neant. Iar această guvernare se face cu PSD, dacă nu se luau unele măsuri era ceva mai bine. Eu sunt senator, nu e nevoie de funcții. Deciziile se ia în urma unui vot pe care îl ai în partid. Pe PSD. PSD este cel pe care l-am supărat. Ca președinte al Senatului sunt mândru de vizita pe care am făcut-o în SUA. Ies pe aceeași melodie: You can’t stop me now! La revedere!”, a spus Cîțu.

Vorba lui Vochină: “Dar unde vă grăbeaţi aşa, tovarăşul Cîţu?”

UPDATE: Ciucă: “E nevoie de coerență în coaliția de guvernare cu PSD”

Nicolae Ciucă, premier și președinte al PNL, a explicat miercuri de ce liderii PNL au convocat ședința în urma căreia Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului.

”Ținând cont de activita guvernamentală și parlamentară, de responsabilitatea PNL și de nevoia de coerență a măsurilor care trebuie luate la nivelul guvernului în deplină concordanță cu deciziile luate politic la nivelul coaliției, au avut loc discuții în urma cărora președintele Senatului, domnul Florin Cîțu, și-a anunțat demisia”, a spus Ciucă.

Ciucă a mai anunțat că funcția de președinte al Senatului, cu delegare de atribuții, va fi exercitată de Alina Gorghiu.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.