FC Victoria Cluj, campioana județului pentru Liga IV! Baraj de calificare cu județul Satu Mare pentru Liga III

După un tur complicat, FC Victoria Cluj (Supporter 2.0) și-a clarificat strategia în retur și a devenit astăzi campioana județului Cluj din punct de vedere matematic, învingând cu 8 la 0 Asociația Sportivă Viitorul Poieni, prilej de bucurie pentru jucători și staff-ul care visează la acest lucru încă de acum trei ani.

Calificată pentru baraj, FC Victoria Cluj se va întâlni cu campioana județului Satu Mare, o misiune dificilă în vederea promovării în Liga III, având în vedere că în județul Satu Mare există echipe care chiar și în Liga IV, primesc ca finanțare milioane de lei publici.

Finanțatorul echipei FC Victoria Cluj, jurnalistul Liviu Alexa spune că va deschide șampania abia la final dacă FC Victoria va promova:

“Asta nu înseamnă că nu suntem bucuroși, suntem foarte bucuroși fiindcă am avut un retur impecabil și jucătorii și staff-ul au fost adevărate mașini de luptă, reci și eficiente. Cei trei ani de eșecuri și ghinioane au fost o lecție incredibilă pentru mine, am avut multe de învățat ca să putem ajunge astăzi campioni ai județului Cluj. Cei care desconsideră Liga IV ar fi mirați să afle câtă pasiune există în această competiție, o pasiune pe care Liga I nu o are.

Îi mulțumesc prietenului meu Mihai Hossu pentru inteligența cu care a abordat acest campionat, dovedind că este un președinte de club talentat.

Le mulțumesc jucătorilor care au rămas încă de anul trecut cu noi, dar și celor care au transpirat decisiv anul acesta, ajutându-ne să câștigăm.

Nu în cele din urmă, mulțumesc staff-ului, antrenorului și tuturor celor care ne-au acordat un gând bun ca să reușim.

Plecăm cu șansa a doua la baraj, dar nouă ne place să pornim cu șansa a doua fiindcă atunci ne motivăm mai tare.

Promovarea în Liga III este obiectivul nostru adevărat, așa că vreau să îi rog pe toți colegii să se concentreze până în ultima secundă ca să atingem acest obiectiv în ciuda bucuriei de azi”.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.