Faraonul Vladolf Putler ar ucide și el niște copii ucraineni de Paște

Vladimir Putin, a acordat luni un titlu onorific pentru “eroism” brigăzii 64 de pușcași motorizate, pe care Ucraina a acuzat-o de uciderea civililor la Bucha, în apropiere de Kiev, potrivit AFP.

Asta e imaginea puturoasă a Moskovei pe care o laudă AURolacii, șoșocarii și dezaxații mintal din România. ”Eroismul” orcesc este să ucizi civili neînarmați, să violezi, să omori bătrâni și copii…

“Acțiunile abile și decisive ale întregului personal (al brigăzii) în timpul operațiunii militare speciale din Ucraina sunt un model de datorie militară, curaj, determinare și înalt profesionalism”, le-a scris Putin militarilor.

Datorie militară orcească, curaj orcesc, determinare orcească și profesionalism orcesc, este să împuști în ceafă civilul neînarmat, să-l mitraliezi de pe tanc și TAB și să violezi femei și bebeluși. Datorie militară orcească, curaj orcesc, determinare orcească și profesionalism orcesc, este jefuiești ca să duci acasă tot ce mustește de sângele nevinovaților de pe pământul pârjolit al acestora.

În Săptămâna Patimilor!

Că deșeurile orcești cu față umană au inventat și un ”idol păgân”, la care se închinau locuitorii din Mariupol, pentru a justifica ”sfințenia” orcească a războiului lor de agresiune din Ucraina. Pentru mințile deloc mobilate cu neuroni ale celor care știu ce e aceea datorie militară orcească, curaj orcesc, determinare orcească și profesionalism orcesc: să împuști în ceafă civilul neînarmat, să-l mitraliezi de pe tanc și TAB, să violezi femei și bebeluși și să jefuiești ca să duci acasă (la oarca ta și orcușorii tăi din grotă) tot ce mustește de sângele nevinovaților de pe pământul pârjolit al acestora.

În plus, ”Măcelarul din Mariupol” (Mihai Mizintsev pe numele lui, care va trebui înscris pe un mandate de arestare internațională pentru crime de război) susține că ucrainenii se pregătesc să-și bombardeze bisericile de Paște. Adică se pregătesc, ei, orcii, să-și împlinească datoria militară și determinarea pentru a ne arăta adevărata dimensiune a curajului și profesionalismului: bombardarea bisericilor ucrainene de Paște.

A grohăit orcul: ”Conform informațiilor fiabile disponibile, regimul de la Kiev, cu sprijinul mai multor țări occidentale, finalizează pregătirea unor provocări monstruoase sofisticate cu numeroase victime în regiunile Zaporojie, Nicolaev, Odesa, Sumî și Harkov”. Se grohăie că: ”din batalioanele naţionaliste s-au format peste 70 de grupuri mobile în autoutilitare şi vehicule de teren echipate cu mortiere pentru a efectua provocări”. Și ni se mai grohăie: ”[Grupurile au fost create] cu sarcina de a bombarda catedralele și bisericile ortodoxe în noaptea de Paști pentru a acuza ulterior personalul militar rus de masacrarea civililor în această sărbătoare sacră pentru credincioși”.

Iată cum ”sataniști uranieni” trag singuri cu rachete în ei, se bombardează singuri, se sinucid, își violează femeile și vor să-și omoare și copiii de Paște. Fac orice doar ca să nu primească pacea și cerul senin de la Vladolf Putler și hoardele lui de orci.

Noi știm: gara aia plină de refugiați a sărit în fața rachetei, la fel ca multe alte spitale, școli și blocuri de locuințe ucrainiene. Au o mobilitate imobilele ucrainiene, ceva de speriat! Rușii, de bună credință (sic!) ochesc o bază militară ucraineană, dar ce să vezi (?), o țintă civilă sare și se interpune în fața țintei vizate. Au ucrainenii blocuri, creșe, spitale, școli, teatre și alte clădiri civile de tip body guard… Nu că nu am ști din Siria sau Cecenia cam care e precizia orcească când vin să ”pacifice” cu drujba lumea!

În fața unui bărbat înarmat, orcul face pe el instant. Uită de datorie militară orcească, curaj orcesc, determinare orcească și profesionalism orcesc. Că el are așa ceva numai când împușcă în ceafă civilul neînarmat, îl mitraliază de pe tanc și TAB, violează femei și bebeluși și când jefuiește ca să ducă acasă (la oarca și orcușorii lui din grotă) tot ce mustește de sângele nevinovaților de pe pământul pârjolit al acestora…

Ia auziți ce grohăie orcul comandant: ”Solicităm Națiunilor Unite, OSCE, Comitetului Internațional al Crucii Roșii și altor organizații internaționale să influențeze imediat regimul de la Kiev pentru a preveni această provocare inumană, care nu ține cont de toate normele de moralitate și de dreptul internațional umanitar”.

Măi, dar de ce nu-i cheamă pe toți aceștia acum la Mariupol, să vadă acolo ”provocare inumană și moralitate”? Să cheme și PRO TV-ul!

Cum vă ziceam: Hidosul din România care are să te lege cu mâinile la spate și are să te-mpuște în ceafă, deocamdată zace pe Facebook și o arde ”patriotic” în Parlamentul României.

Nu sunt orcii noștri mai breji decât orcii lor…

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.