Emil Boc spectacol de PR “la milimetru” la baza sportivă ”La Terenuri” din cartierul Mănăștur

Cu Marcel Bonţidean antemergător, ca să se asigure că totul este în regulă şi nu există recalcitranţi, Emil Boc a făcut azi o vizită “fulger” de spectacol de PR la baza Sportivă ”La Terenuri” din cartierul Mănăștur. Care a fost finalizată, după lupte seculare, apoi a fost recepţionată la milimetru.

Un milimetru cu pas mare, după cum v-am mai scris:

CITEŞTE: Inaugurările ”la milimetru” ale primarului Emil Boc

Am văzut că totul este frumos, punem şi filmuleţ de pe pagina oficială. Am văzut că Boc e la fel de talentat în toate cele care nu ţin de administraţia publică: dă cu piciorul, aruncă la coş, dă cu racheta, dacă era gazonul mare, lua şi o coasă în mână. Oricum îl aşteptăm să vină la iarnă să mai facă o poză cum dă el cu lopata la zăpadă, cum mai dă jos câte un ţurţure.

Am remarcat toţi lingăii de casă au fost prezenţi la această vizită “inopinată”, să-i ridice osanale, inclusiv faptul că, în mod transparent şi “democratic” Majestatea Sa, Însuşi El, Primarul, a omis să anunţe presa ostilă. Aşa ca un mic Putin de infanterie care şi-a găsit şi el nişte “neprietenoşi” pe care să-i “sancţioneze” prin necomunicare.

Măestrică, noi tot aflăm şi tot criticăm toate aceste derapaje, toate aceste gonflări de personalitate, toate aceste ridicări pe vârfuri în care vrei să pari mai înalt. Dar, să ştii, cu vârsta, statura ta morală, s-a micşorat, aşa ca la bătrânii cărora li se scurtează coloana.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.