Emil Boc este adevaratul presedinte al Universitatii Cluj si asta e trist. De ce Erik Lincar nu va fi schimbat

Desi presa sportiva de chitantier a balaunit in continuu ca Lincar va fi demis si ca va fi adus Leo Grozavu, adevarurile sunt departe de ziaristii clujeni “sportivi”. Tot Liviu Alexa stie sa va dea informatiile adevarate despre ce se intampla la U Cluj.

In fapt, singurele negocieri reale au fost cele cu Eugen Neagoe, varul lui Victor Piturca, cel care a vizitat in mare secret Clujul, a discutat cu ceea ce credeam noi ca e conducerea Universitatii Cluj si, in mare, au batut palma la bani, obiective, solutii de iesire din criza. Bietul Neagoe s-a dus acasa cu gandul sa isi faca bagajele pentru Cluj.

Dar s-a itamplat ceva. Pseudo-conducerea Universitatii s-a dus fuguta la Bocalau, ca sa ia “Bun de tipar”. Aprobarea finala.

Iar Boc s-a opus si le-a transmis pseudo-conducatorilor ca ii va mai acorda incredere lui Lincar inca o vreme, adica cel putin inca doua-trei etape.

Va dati seama, naivi uisti? Boc, care se pricepe la fotbal, asa cum se pricepe Dinescu la fizica cuantica, stie el mai bine cum e cu criza de la U.

Ati inteles, iubitori de U, cine e adevaratul presedinte al Universitatii?

Votati Boc in 2024!

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.