Emil Boc a pierdut organizarea meciului de Fed Cup dintre România și Ungaria în favoarea lui Bolojan

de Liviu Alexa

În 11 și 12 noiembrie, la Cluj-Napoca, ar fi trebuit să se desfășoare sesiunea de meciuri din Fed Cup dintre România și Ungaria. Mult prea înfumurat, ca să mai fie atent la detalii, Emil Boc a pierdut organizarea acestei competiții importante – spun sursele noastre, în defavoarea lui Ilie Bolojan care i-a suflat Clujului această oportunitate, în favoarea Oradiei.

Se pare că Bolojan a fost mai generos și mai de încredere cu organizatorii competiției, răpindu-i primarului OSĂ șansa de a se împăuna în fața presei, bătând la tobă.

Aceleași surse spun că Boc s-a ”împulăit” cu Bolojan pe telefon, dar nu a mai putut întoarce jocul.

Măsura înfumurării o dă faptul că Boc ”se aștepta” ca Clujul să găzduiască competiția, ca și cum Fed Cup ar fi competiția mă-sii. Acum, în fața apropiaților, Boc o dă la întors, că oricum nu l-ar fi interesat, fiindcă un asemenea meci ar fi stimulat și zgândărit comunitatea clujeană, mai ales U-iștii, despre care știm cât sunt de intoleranți cu etnia maghiară.

Scuza asta e penibilă și numai un meltean din Răchițele putea să o scoată. Clujul a pierdut o mare oportunitate de imagine.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.