EBS, radioul impotentei editoriale finantat de Daniel Metcaniuc, vrea toate 16 licentele de radio scoase la mezat de CNA

CNA a scos la aer mai multe licente de radio, majoritatea fara prea mare importanta, dar, “orshicum”, se mai misca ceva. Cu acest prilej, nu am putut sa nu remarcam ca una din firmele care a depus dosare pentru foarte multe licente este societatea comerciala Entire Broadcast System, finantata din umbra de afaceristul Daniel Metcaniuc, pe buletin Metz, cel care si-a pus sotia si copilul proxy ca actionari. El doreste nu mai putin de 16 licente, nene, ceea ce e foarte amuzant, caci asta inseamna inca 16 zone geografice care AR PUTEA beneficia de muzica trista si pseudojurnalismul de care au deja parte clujenii, prin licenta de radio de la Cluj. Nu exista in peisajul romanesc de radio ceva mai penibil decat RBS, fara nicio gluma, pana si radiourile satesti sunt mai vivace din punct de vedere editorial decat moartea jurnalismului, reprezentata de acest post de radio.

Bine, in incapatinarea lui stupida, Metz insista si insista sa piarda bani cu “jucaria” de la Cluj. Ia uitati ce “sustenabila” e afacerea, Metz a aruncat la gunoi numai in 2021 aproape un sfert de milion de euro. Practic, in 5 ani de functionare, Metzulica a spart aproape 1,7 miliioane de euro pe un post de radio cu zero relevanta, ceea ce ne face sa constatam urmatoarele: ahahahahahahahahahahahahaha!

Pacat de banii aia, daca ii baga la Pata Rat in locuinte sociale, chiar facea o fapta buna.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.