După gazon, altă belea pe Cluj Arena: A cedat acoperișul tribunei a doua și plouă prin el

N-avem fotografii, în schimb au o filmare cei de la 100% U cu ”dezastrul” cu care se confruntă lucrarea după 10 ani de funcționare. Ori ăia o țin pentru ei deși se știe faptul că de ani de zile plouă prin acoperișul ambelor tribune – acum doar ce a cedat cu totul. Poate dacă țin filmarea pentru ei, OSĂ se rezolve problema de la sine.

Vorba unui fan adevărat, nu de Facebook: ”Anul trecut, vreme de câteva luni, nu a funcționat sunetul la T2. Asta în conditiile în care la T1 totul era în regulă. Le-a luat alte câteva luni ca sa remedieze problema. În sectorul oaspeților aproape fiecare stâlp de susținere e mâzgălit cu spray-vopsea. Tot de câteva luni bune. Nu mai spun de infiltrații, indigestia porumbeilor plasată pe scaune și gradene ș.a.m.d. Mă intreb ce “lucreaza” angajații de la stadion. Rațiu a ieșit din birou din octombrie 2011 încoace? Domnului Tișe nu putem să îi scriem, ca nu primește mesaje private. Dar poate îi dați voi un telefon. Să-i ziceți că de câțiva ani plouă, prin acoperiș, la ambele tribune. Că acuma acoperișul de la tribuna a doua a stadionului a cedat cu totul. Plouă mai frumos, mai cu șuvoi în tribună.

Mulțumesc”.

CITIȚI ȘI: Parcarea subterană de la Cluj Arena este distrusă de infiltrațiile de apă. Banul public, batjocorit printr-o lucrare de mântuială!

Cât despre blondulețul rozaliu de Rațiu, acesta este doar un Lăpușan de-al PDL al PNL, un simplu sinecurist nimerit în protecția politică a potrivită. Vă lăsăm pe dumneavoastră să nes puneți care-i pesedistul și care pedelisto-penelistul…

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.