DEZAMĂGIRILE DESE, CHEIA MARILOR SUCCESE! Sabău e dezamăgit și după egalul U Cluj cu CS Mioveni

”U” Cluj a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 25-a din SuperLigă. Antrenorul echipei FC Universității Cluj nu este mulțumit de rezultat. Păi, abia ce a avut cea mai râtă seară din carieră la meciul cu U Craiova, care s-a lăsat cu multe, multe, ”boabe” la zero. La finalul partidei cu U Craiova, Sabău (în care primarul Emil Boc are încredere ca în Supercom, că-și va reveni), s-a declarat extrem de afectat de rezultat. Antrenorul a spus că este cea mai urâtă seară din cariera lui, dar s-a arătat încrezător că echipa sa nu va avea probleme cu menținerea în SuperLigă. Noi nu am fi la fel de încrezători.

  • ”Este un 2-2 cu Mioveni, de pe ultimul loc. Nu ai voie”. ”U” Cluj a reușit să întoarcă scorul după ce echipa lui Nicolae Dică a condus cu 2-0.

Universitatea Cluj a remizat scor 2-2 împotriva contracandidatei în lupta pentru evitarea retrogradării, CS Mioveni. Prin această chinuită remiză, ”U” Cluj a reușit să obțină un punct.

”Am avut reacție, dar nu ai voie să primești două goluri. Indiferent. Ai jucat cu Mioveni, de pe ultimul loc. Înțeleg că au avut niște rezultate bune, modificări în lot, dar… Trebuie să jucăm cu mai mult curaj, mai multă personalitate, mai multă dorință de victorie. În minutul doi să primești gol așa ușor… Am dominat, am avut mai multe ocazii, dar până la urmă este 2-2. Mă dezamăgește foarte mult acest rezultat.

Am dominat, este clar, dar este un 2-2 cu Mioveni, de pe ultimul loc. Nu ai voie. Când pregătești un joc atât de bine, să te surprindă…. De apreciat reacția lor, efortul pe care l-au făcut, dar avem mult de muncă. Ceva trebuie să schimbă. Poate și din punct de vedere tactic, poate niște jucători – să le dau o pauză, să-i încarc. Ceva lipsește acestei echipe. Sper ca în scurt timp să identific și să rezolv această problemă. Trebuie să fac ceva astfel încât să răscolesc orgoliul din ei și să joace cu mai mult curaj. Cu personalitate în jurul careului advers, să ia deciziile cele mai bune. Dar nu pot decât să-mi exprim și apreciere. Am revenit de la 0-2, să-ți creezi și ocazii. Mioveni, dacă ar fi avut ocazia lui Bălan, cred că ar fi înscris.

Să ajungem la acea stare de spirit pe care am avut-o la primele două meciuri. Atunci, am arătat ca o echipă care poate să domine, să aibă curaj dinamica, viteza, pressing-ul pe care trebuie să-l faci atunci când pierzi mingea.

Nu trecem printr-o perioadă prea bună. Trebuie să lucrăm mai mult la calitate, la finalizare, dar și la apărare, să nu mai luăm atât de multe goluri”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul partidei.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.