CU NERUȘINARE, Eduard ”OCHIUL ȘI TIMPANUL” Hellvig se dă victimă a ”securismului”. Mă, ne lași?!

Avem o ”Declarație de presă a Directorului SRI, domnul Eduard Hellvig, cu privire la pachetul de legi pe securitate națională”, prin care individul ne ia de proști. A stat el două săptămâni să vadă reacția societății și, abia când s-a ”viralizat” internațional, a catadicsit să iasă la comunicare, ascunzându-se în spatele instituției pe care o conduce. Așa, în pur stil bolșevic: ”dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și ogoare, dai în clasa muncitoare”.

Băbăiete, chestii d-astea le fumam prin anii 90 când el și Răreșică Bogdan se jucau de-a ”Științele politice” prin Cluj-Napoca, iar bravii pupincuriști ai lui Nea Ceașcă din brava armată română, cei care au împușcat români în plină stradă, se ascundeau în spatele instituției, pentru a nu răspunde individual pentru faptele lor penale.

Cu ”drafturile” mizerabile pe care le-a pritocit (el, oamenii lui, amicul său de la Cotroceni cu echipa lui de sconsilieri, nu mai contează), pe noile legi (cu năravuri vechi) ale securistanului, practic a împușcat Democrația și a lăsat-o moartă în stradă. Degeaba se ascunde acum după bla-bla-uri gen: ”pouvre SRI, dezbaterea este centartă doar pe el, ceea ce dă de gândit”. Păi dă de gândit, într-adevăr, dar nu în sensul pritocit de el, ci acela în care ”pouvre Diable”, deși a încercat să demonstreze că nu exustă, toată lumea îl vede omni-obraznic, omni-impertinent, omniprezent. Și obraznici, și cu gura mare, și cu pretenția de a fi mai mult decât a fost: imuni în fața legii, incontrolabili în acțiuni și bani, cu România sclavă turnătoare la îndemâna mofturilor lor.

Din toată bălmăjeala de vineri se înțelege doar faptul că individul nu are chef de dezbatere. Nu poate coborî el la nivelul unei dezbateri publice. Ia citiți ce zice: ”Voi comenta conţinutul legilor, abia după ce acestea vor fi asumate în cadrul procesului legislativ, care va include consultarea publică. și în care SRI nu are decât un rol consultativ”După ce infiltrații din Șparlament vor adopta ce li se ordonă să adopte, va catadicsi și el să comenteze.

La fel ca cei de la SIE care au declarat că sunt mici, nu știu nimic și că legile ”securistanului” au fost pritocite la Cotroceni, și SRI este nevinovat.

În rest, grav aproape marțial, de parcă avea înfipt în dos însuși toiagul Bunului Dumnezeu, Hellvig ne-a anunțat că ”securiști” sunt cei care critică tentativele lor de a deveni mici dumnezei pe pământ, chiar dacă ”este normal ca societatea să fie preocupată de subiectul acestor legi”.

De la ”agenturili” lui Nea Ceașcă, la ”legionarii”, ”golanii” lui Ilici Iliescu și până la vânduți occidentalilor, ”neoconi”, cum am mai fost numiți, securiști nu am mai fost de prin anii 90 – ani în care, după cum am mai zis-o, ucigașii comandanți ai Armatei Române se ascundeau în spatele instituției, pentru a nu răspunde individual, penal.

Tocami Hellvig să ne spună că suntem ”securiști”, care mărturisește cum a fost în stradă să ceară legea lustrației. A, dar mai era un mitoman care ieșise în stradă cu mică-sa, la ”Golaniadă”, Victor Ponta. Și am aflat de faptele lui vitejești din tinerețe tocami într-o situație oarecum similară, când a fost înghesuit civic (nu ”civil”) pentru apucături și tendințe dictatoriale.

Prin urmare, a se scuti.

Totuși, poate aflăm cum de au reușit ”serviciile” performanța de a se urina pe prevederile constituționale și de a scrie ”drafturile” atât de controversate ale noilor legi? Și cine naiba le-a scris, că noi, ”securiștii”, nu le-am scris și și ei, securiștii, zic că n-au nimic de-a face cu acestea…?!

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.