Cu mașina-n șanț

Ce se mai poate face luni dimineața pe șoselele Clujului? Dacă cei din zona Cluj – Turda se ”distrează” izbind cu mașinile șevile de gaz de pe marginea drumurilor, cei din zona Dej zboară cu mașina în țanț. În această dimineață, pe raza localității Mănășturel, comuna Cuzdrioara, o șoferiță și-a ”distrat” întreaga familie aflată la bordul autoturismului, zburând cu acesta în șanț.

S-au dus să o scoată de acolo cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

”Salvatorii au găsit o femeie încarcerată și ceilalți ocupanți ieșiți din autoturism. S-a acționat cu echipamentele din dotare pentru asigurarea accesului către victimă și extragerea acesteia fără a-i agrava leziunile suferite. În cele din urmă, femeia în vârstă de circa 30 de ani a fost preluată de către echipajele medicale în stare de conștiență și cooperantă. Au mai fost consultați doi minori la locul accidentului, care au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate, alături de tatăl acestora în calitate de însoțitor. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, transmite ISU Cluj.

S-o fi crezut pilot de avion de vânătoare, dar s-a dovedit a fi de bombardament, bombardând cu mașina fundul șanțului.. Grăbiți-vă mai încet. Mai ales luni dimineața, pe ploaie și cu întreaga familie aflată în grija voastră!

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.