Compania de IT Montran Cluj-Napoca a făcut profit de 600 MII EURO, anul trecut

Montran Cluj, companie de IT care dezvoltă sisteme de plată și sistem conexe care oferă soluții pentru sectorul financiar internațional, a raportat date financiare foarte bune în 2021, comparativ cu anul 2020. Montran este lider global în tehnologia din zona financiară, are peste 500 de instalații esențiale pentru bănci comerciale, corporații, precum și bănci centrale și furnizori de infrastructură în peste 70 de țări.

Montran Cluj este o filială a companiei americane Montran Corporation (asociat unic). Administratorul Montran Cluj este Ileana Raegan Esca. Compania și-a început activitatea în Cluj în anul 2000.

În 2021, Montran SRL Cluj-Napoca a rulat venituri totale de peste 7,2 milioane euro, în creștere față de anul 2020 când valoarea cifrei de afaceri a fost de peste 6,1 milioane euro. În urmă cu trei ani, compania din Cluj a înregistrat venituri totale de peste 5,3 milioane euro.

În primul an de activitate, Montran avea zero cifră de afaceri, dar a crescut an de an până a ajuns la valoarea maximă de anul trecut.

Profitul net declarat anul trecut este cel mai mare din istoria companiei. Astfel, Montran a făcut anul trecut un profit net de aproape 608 mii euro, mai mult cu peste 172 mii euro decât în anul 2020. În urmă cu trei ani, Montran a declarat un profit net de peste 388 mii euro.

În primul an de activitate, compania IT a avut pierderi de peste 67 mii euro.

Anul trecut, Montran Cluj-Napoca a avut un număr mediu de 130 de angajați, cei mai mulți de la înființarea firmei până în 2021. În urmă cu doi ani, numărul mediu de angajați era de 114, iar în 2019 era de 106.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.