Clujenii remarcă greutatea profesională a polițiștilor locali plătiți cu salarii grase

”Vrednicia poliţistului nu depinde de mărimea gradului său, ci de capacitatea sa profesională”, stă scris boldat, probabil, ca motto, pe pagina Poliției Locale de pe site-ul oficial al Primăriei Cluj-Napoca.

Se pare că vrednicia polițistului nu depinde de mărimea sa, pur și simplu. „Ci de capacitatea sa profesională”, după cum ne-a semnalat un cititor, care ne-a trimis și imaginile de mai jos, cu un polițist local intervenind la un scandal din centrul Clujului.

Dacă ne uităm în galeria foto de pe pagina Poliției Locale, descoperim și alți polițiști locali cu greutate profesională, plătiți cu salarii „grase”:

Potrivit stiridecluj.ro, polițiștii locali din Cluj-Napoca au alocat în 2022 un buget de 6,6 milioane de euro, numai pentru salarii.

Cei 320 de angajați ai Poliției Locale încasează salarii de la 3390 de lei până la 9274 de lei pe lună, ultimul fiind directorul, fostul comisar șef de poliție Marcel Bonțidean.

În realitate banii sunt mai mulți, pentru că se plătește și o normă de hrană zilnică de 32 de lei, plus sporul de vechime, de noapte și de weekend.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.