CLUJ: Cea mai mare incidență a infecției cu coronavirus din țară. Am depășit Bucureștiul!

Clujul este azi județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infectare cu COVID-19. Am depășit și Capitala, unde se testează în număr mai mare ca la noi.

În Cluj incidența infecției cu coronavirus a ajuns azi la 2,74 cazuri la mie, cea mai mare din România, peste cea din București, unde incidența ajunge azi la 2,69 la mie, și considerabil peste media națională, care azi e de 0,73 la mie.

Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție descoperite de ieri până azi, 126.

Un singur alt județ a înregistrat în acest interval peste o sută de cazuri noi, e vorba de Timiș cu 104.

Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție descoperite în cei doi ani de pandemie. În total numărul clujenilor depistați cu infecție COVID-19 ajunge până azi la aproape 161.000, în condițiile în care următorul pe listă, Timiș, are 151.000 de infecții depistate în același interval.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate în România un număr de 1.107 cazuri noi de persoane infectate cu  coronavirus, cu 417 mai puțin față de ziua anterioară.

În Cluj sunt internați azi 126 de pacienți infectați cu coronavirus, cei mai mulți într-un județ din România după București, 27 dintre aceștia fiind la Terapie Intensivă.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.