Claudiu Bejan, fost director al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, găsit mort în camera unui hotel din Mamaia

Fostul director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor Claudiu Bejan a fost găsit mort, joi, în camera unui hotel din municipiul Constanţa, relatează Agerpres. Pe trupul bărbatului nu au fost constatate urme vizibile de violenţă şi se presupune că acesta ar fi suferit un infarct.

Claudiu Bejan era director la Secretariatul General al Guvernului. El a fost consilier al ministrului Justiției, Ana Birchall și făcea parte și din Clubul Rotary.

În perioada 2013 până în 2016, când s-a pensionat, Claudiu Bejan a fost director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

„Astăzi, în jurul orei 12.20, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 54 de ani. Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale”, a transmis IPJ.

Pe pagina de Facebook a Ministerului Justiţiei a fost scris un mesaj de condoleanţe.

„Ministerul Justiţiei îşi exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliţie penitenciară (r) Cătălin Claudiu Bejan, fost director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Pe parcursul activităţii sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al poliţiştilor de penitenciare. Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!”, este mesajul MJ.

Sursa foto: captura evz.ro

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.