Chipsuri ”bio” pline de alcaloizi, retrase de la vânzare de magazinele Mega Image și Carrefour din Cluj

Magazinele Mega Image și Carrefour din Cluj anunță retragerea de la vânzare a unor sortimente de chipsuri în care s-a depistat prezența unor alcaloizi, potrivit Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Atenție, dacă ați cumpărat aceste produse nu le mâncați. Puteți să le predați la magazine și veți primi banii înapoi, anunță ANPC.

Mega Image anunță că a restras de la vânzare produsele BIO CHIPS TORTILLA NATUR de 150 de grame și BIO CHIPS TORTILLA CHILI, tot de 150 de grame.

Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea autorităților, motivul fiind prezența alcaloizilor tropanici, anun’ă reprezentanții Mega Image, care au precizat că toate produsele retrase vor fi distruse.

Cei care au cumpărat aceste produse sunt rugați să nu le deschidă și să le disstrugă sau să le ducă înapoi la magazin.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Și Carrefour a retras din magazine chipsuri bio, clasic și chili, motivul fiind prezența urmelor de alcaloizi tropani în făina de porumb, după ce au primit o notificate de la furnizorul Snack Food Poco Loco NV.

Cei care au cumpărat aceste produse sunt rugați să nu le consume și să le ducă înapoi la magazinele de unde le-au cumpărat. Nici în acest caz nu este nevoie de prezentarea bonului pentru returnarea banilor.

Sursa: ANSV

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.