Cătălin Teniță şi-a găsit un alt REPER în Dacian Cioloş

Deputatul Cătălin Teniță își anunță pe Facebook, demisia din USR și precizează că, începând cu data de 1 septembrie, se va înscrie în REPER.

”Am decis să îmi dau demisia din USR și să mă alătur, de la 1 septembrie, Partidului REPER.

Cred că responsabilitatea mea actuală este să aduc împreună oamenii care înțeleg că suntem la mijlocul drumului către o Românie mai bună și că nu putem sta deoparte.

De aceea, voi căuta să coagulez alături de ei o mișcare reformatoare pentru România.

Am vorbit pe larg despre plecarea mea în scrisoarea postată pe www.catalin-tenita.ro. Dacă aveți întrebări despre această decizie, mi le puteți adresa pe e-mail sau în formularul de pe site și vă voi răspunde ulterior într-un material video pe care-l voi posta pe pagina mea de Facebook.

Nu este un abandon. Mă alătur unor colegi de-ai noștri care sunt îndreptățiți să fie reprezentați și ale căror energii trebuie utilizate în politică, colegi care acum construiesc REPER. Rămân în continuare deschis proiectelor din USR și vă stau oricând la dispoziție pentru consultări și întrebări în cadrul cabinetului parlamentar.

Le mulțumesc colegilor din echipa CURAJ pe lista cărora am candidat la președinția USR. Cred ca opțiunea lor de a rămâne în partid ca un grup de reformă internă este o opțiune la fel de validă și de curajoasă ca aceea de a construi alternative din exterior, și îi îndrum pe toți cei care decid să rămână în USR să îi susțină.

Cred în partide deschise, în care cei care au viziuni comune dialoghează și lucrează împreună într-un mod deschis și eficient.

Vă invit să fiți alături de mine, alături de noi. Vă invit să lucrăm împreună și în 2024 să trecem împreună pragul speranței, prin muncă susținută!”, scrie Cătălin Teniță.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.