CADOU DE 1 IUNIE DE LA JUSTIȚIA BULGARĂ: Udrea mai primește o amânare la extrădare

Magistrații bulgari au amânat pronunțarea unei decizii privind extrădarea pentru 8 iunie, Elena Udrea rămâne în arest

Elena Udrea a declarat miercuri, după ce a fost audiată de magistrații bulgari, că „justiția din România are probleme grave care ar trebui remediate” și a susținut că acesta este motivul pentru care „în toate țările din Europa” solicitările românești sunt respinse. Rapid a fost informată cât de blândă a fost justiția elenă cu colegul ei de mită, Sorin Oprescu!

  • Ședința de judecată a început la ora 13.00, la Sofia, după ce autoritățile române au furnizat toate datele cerute de instanța bulgară.

În primă instanță magistrații au hotărât să fie extrădată, pentru a-și executa decizia definitivă dată de Înalta Curte de Casație de 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Udrea a contestat prima decizie a magistraților bulgari și așteaptă sentința definitivă.

La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România, înainte ca Instanţa supremă să confirme condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul Gala Bute. A fost prinsă de poliția bulgară în apropiere de granița cu Grecia. Justiția bulgară a decis ca Udrea să fie arestată preventiv.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.