Banca Transilvania va avea propria companie de tehnologie, Code Crafters

Ӧmer Tetik, Director General, BT: „Cu Code Crafters, facem un pas mare în direcția în care  producem in-house tehnologia de care avem nevoie”

Banca Transilvania va avea propria companie de tehnologie, Code Crafters, prin care își crește capacitatea de dezvoltare a soluțiilor IT.

Activitatea companiei începe în aprilie a.c., cu echipă formată din persoane cu experiență solidă atât în firme de tehnologie și outsourcing, cât și în banking. Structura Code Crafters este similară companiilor de profil, centrată pe echipe mici, autonome, pasionate de tehnologie și inovație.

”La Banca Transilvania, investim masiv în tehnologie, am avansat mult de la un an la altul, însă suntem mai degrabă obișnuiți să cumpărăm tehnologie decât să o facem noi. Cu Code Crafters, facem un pas mare în direcția în care producem noi soluțiile de care avem nevoie, dar și ca mindset, organizare și cultură digitală”, declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Tehnologia ajută banca să crească productivitatea, eficiența operațională și siguranța online, precum și să inoveze pentru clienții care doresc să facă banking rapid, de oriunde și oricând.

75% din clienții activi ai Băncii Transilvania sunt digitalizați, și anume 2,7 milioane.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.