Băiat de 14 ani, cercetat pentru tentativă la tâlhărie

Un adolescent de 14 ani și un tânăr de 26 de ani sunt cercetați pentru tentative la tâlhărie după ce au amenințat trei tineri, într-un parc din Gherla, pentru a primi bani de la ei.

“La data de 8 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla, au pus în executare 2 mandate de aducere pe numele unui tânăr de 26 de ani și un minor de 14 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Din cerecetări, a reieșit faptul că la data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, cei în cauză, în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Gherla, ar fi abordat 3 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, pe care i-ar fi amenințat cu acte de violență având asupra lor un obiect contondent, încercând să obțină de la aceștia bunuri sau sume de bani, dar fără să reușească acest lucru”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

La data de 8 aprilie a.c., polițiștii l-au reținut pe tânărul de 26 de ani, ulterior fiind prezentat magistraților Judecătoriei Gherla, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile au fost derulate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.