AVERTISMENT SALVAMONT: Este interzis accesul la Cascada Vălul Miresei

Accesul la Cascada Vălul Miresei din Răchițele a fost închis, anunță Salvamont Vladeasa Cluj. Din nefericire, o furtună a pus la pământ copacii din zonă, iar cei rămași în picioare riscă să cadă.

Turiștii sunt rugați ca o perioadă să nu se aventureze să viziteze Cascada Vălul Miresei, o atracție în zonă. Cei care au planificate drumeții pot vizita, însă alte obiective.

”Din păcate trebuie să vă anunțăm că accesul la unul din obiectivele turistice, Cascada Vălul Miresei, din arealul nostru de activitate, pentru următoarea perioadă, este închis.

Furtuna de săptămânile trecute a contribuit la caderea majorității copacilor din zona cascadei, iar cei rămasi în picioare sunt afectați, pe rând o să cadă toți. Chiar ieri (duminică, n. red.) au căzut 5-6 molizi, toți peste accesul la acest obiectiv”, au transmis salvamontiștii.

”Dacă tot aveți planificată o deplasare în această zonă, avem și alte obiective turistice de interes și de o frumusețe aparte, precum Vârful Lespezi, Traseul Grotelor, Pietrele Albe, Vârful Vlădeasa, s.a.m.d”, au precizat Salvamontiștii de la Vlădeasa.

Tot ei spun că au fost făcuți deja pași importanți pentru remedierea situației de la cascada din Răchițele și că vor anunța când se va relua accesul.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.