Avarie la conducta Cluj-Gherla: Mai multe localități din județul Cluj au rămas fără apă

Mai multe localități din jud. Cluj au rămas, vineri, fără apă. De vină ar fi o avarie apărută la conducta de aducțiune Cluj-Gherla.

În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unei AVARII la conducta DN 600 de aducțiune Cluj-Gherla lucrări care necesită intervenție imediată, pentru care nu se pot asigura modalităţi alternative de alimentare, se întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

VINERI, 8 IULIE 2022

Localitatățile: Apahida, Sânnicoara, Corpadea, Câmpenești, Sub Coastă, Dezmir, Pata, Bodrog, Boju, Cara, Moriști, Cojocna, Jucu de Mijloc, Parc Industrial Tetarom III, Jucu Herghelie, Jucu de Sus, Gădălin, Vișea, Borșa, Borșa-Cătun, Ciumăfaia, Giula, Chidea, Bădești, Răscruci, Bonțida, Iclod, Livada, Orman, Fundătura, Iclozel, Cornești, Lujerdiu, Morău, Bârlea, Tioltur, Stoiana, Luna de Jos, Dăbâca, Pâglișa, Aluniș, Ghirolt;

Estimare pentru reluarea serviciului: 9 Iulie 2022, ora 08:00 AM

Ne cerem scuze pentru situația creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalități alternative de furnizare a apei.

Apariția unei AVARII pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei. În consecință, în astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării


apei poate fi ulterioară sistării efective a alimentării cu apă. Compania de Apă Someș S.A. face eforturi să anunțe cât mai operativ avariile în scopul înștiințării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali”, se arată în comunicatul companiei.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.