Anda Adam, implicată într-un nou scandal în parcarea unui mall din Cluj-Napoca. Care a fost motivul

Anda Adam la volanul bolidului de lux unic în România
Anda Adam la volanul bolidului de lux unic în România

Implicată la finele anului trecut într-o bătaie în holul unui hotel de lux din Braşov, Anda Adam are din nou probleme. De această dată, cântăreaţa a fost luată la rost în parcarea unui mall din Cluj, oraşul în care a investit într-un club de lux.

SURSĂ: realitatea.net
AUTOR: Alexandru Buzica

Anda Adam îşi petrece tot mai mult timp în Cluj, oraşul în care a investit într-un club „de fiţe”. 

Alături de logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, cântăreaţa are planuri mari şi a anunţat deja că va inaugura pe 14 februarie un club destinat „celor care iubesc muzică bună şi petrecerile ca în Mykonos”. 

Ştiri de Cluj scrie că Anda Adam a fost luată la rost într-un centru comercial din Cluj după ce şi-a lăsat BMW-ul customizat, unic în România, parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. 

Deranjat, unul dintre clienţii centrului comercial care e trecut pe lângă maşina Andei i-a lăsat un mesaj scurt: „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi şi handicapul“. 

Cântăreaţa nu este la primul scandal în acest an şi este caracterizată de presa românească drept „leoaică” atunci când vine vorba de familia ei. 

Anul trecut, Anda Adam s-a luat la bătaie cu o altă femeie chiar în Ajunul Crăciunului, în holul unui hotel de lux din Poiana Braşov, iar scandalul s-a terminat doar atunci când au intervenit polițiștii. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.