Anda Adam, implicată într-un nou scandal în parcarea unui mall din Cluj-Napoca. Care a fost motivul

Anda Adam la volanul bolidului de lux unic în România
Anda Adam la volanul bolidului de lux unic în România

Implicată la finele anului trecut într-o bătaie în holul unui hotel de lux din Braşov, Anda Adam are din nou probleme. De această dată, cântăreaţa a fost luată la rost în parcarea unui mall din Cluj, oraşul în care a investit într-un club de lux.

SURSĂ: realitatea.net
AUTOR: Alexandru Buzica

Anda Adam îşi petrece tot mai mult timp în Cluj, oraşul în care a investit într-un club „de fiţe”. 

Alături de logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, cântăreaţa are planuri mari şi a anunţat deja că va inaugura pe 14 februarie un club destinat „celor care iubesc muzică bună şi petrecerile ca în Mykonos”. 

Ştiri de Cluj scrie că Anda Adam a fost luată la rost într-un centru comercial din Cluj după ce şi-a lăsat BMW-ul customizat, unic în România, parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. 

Deranjat, unul dintre clienţii centrului comercial care e trecut pe lângă maşina Andei i-a lăsat un mesaj scurt: „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi şi handicapul“. 

Cântăreaţa nu este la primul scandal în acest an şi este caracterizată de presa românească drept „leoaică” atunci când vine vorba de familia ei. 

Anul trecut, Anda Adam s-a luat la bătaie cu o altă femeie chiar în Ajunul Crăciunului, în holul unui hotel de lux din Poiana Braşov, iar scandalul s-a terminat doar atunci când au intervenit polițiștii. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.