Ambasadoarea Italiei în Australia a murit după ce a căzut de la balconul casei sale din oraşul Foligno

Ambasadoarea Italiei în Australia a murit după ce a căzut de la balconul casei sale din oraşul Foligno, conform informaţiilor apărute duminică în presă, transmite luni dpa.

Francesca Tardioli, în vârstă de 56 de ani, se afla singură acasă sâmbătă seara când a căzut de la balcon, a informat agenţia de presă ANSA. O rudă care locuia în aceeaşi clădire a fost cea a semnalat situaţia, iar în prezent poliţiştii cercetează circumstanţele în care s-a produs decesul.

Potrivit presei italiene, Tardioli se afla de câteva zile în oraşul natal Foligno, în apropiere de Perugia, şi urma să se întoarcă în curând la Canberra.

„Cu o tristeţe infinită, Farnesina deplânge moartea Francescăi Tardioli, ambasadoarea Italiei la Canberra, şi este alături de cei dragi”, a scris pe Twitter ministerul italian de externe. Ne vom aminti de ea cu drag pentru calităţile sale profesionale şi umane admirabile de excelent diplomat în slujba statului”.

Ambasada Italiei din Canberra a descris-o duminică pe Tardioli într-o postare pe Twitter drept „o persoană încântătoare, un model profesional şi un promotor al drepturilor omului”.

Tardioli, care avea doi fii, reprezenta Italia la Canberra din septembrie 2019.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Alfredo Monaco

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.