Alin Tișe își extinde afacerile imobiliare la sat și construiește un ansamblu de case în Sălicea

Central Investment Plaza SRL Cluj-Napoca, deținută de Alin Tișe, președintele Consiliului Județean va construi un ansamblu imobiliar format din șase case de dimensiuni reduse în satul Sălicea, comuna Ciurila. În ședința Comisiei de Urbanism a Județului de astăzi s-a votat trecerea în intravilan a unei părți din terenul pe care vor fi realizate imobilele. Casele vor fi construite pe un teren de 8200 mp, din care 6.429 mp se află în extravilan.

Central Investment Plaza SRL Cluj-Napoca a fost înființată în 2018 și are obiect de activitate cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii. Unicul asociat este Alin Tișe, iar administrator este Eleonora Hudrea.

În 2020, firma lui Alin Tișe a rulat venituri totale de 31 mii euro, a declarat un profit net de aproape 22 mii euro și a avut zero angajați.

Două firme sunt conectate direct de Central Investment Plaza:

  • Central Business Plaza SRL Cluj-Napoca – obiect de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară; deținută de Alin Tișe (60%) și Camelia Tișe (40%); cifră de afaceri 688 mii euro în 2020, profit net de 258 mii euro și 2 salariați.
  • 2TS Properties Business SRL Cluj-Napoca – obiect de activitate administrarea imobilelor pe bază de commision sau contract; deținută de Alin Tișe (50%) și Bogdan Tișe (50%); cifră de afaceri de 734 mii euro în 2020, profit net de peste 234 mii euro și 1 angajat.

Tișe este un dezvoltator imobiliar cât se poate de bine infipt în Cluj-Napoca. În 2020, Ziar de Cluj scria despre faptul că președintele Consiliului Județean construiește în cartierul Bună Ziua, pe strada Brăduțului 25a, colț cu strada Augustin Presecan, patru blocuri, cu trei etaje și un al patrulea retras plus alte trei blocuri. Acest proiect imobiliar apare pe firma 2TS Properties Business și Covidan Impex SRL.

Alin Tișe a construit și celebrul bloc de 14 etaje de pe strada Ploiești.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.