Activistul Szakats Istvan zice că Tişe s-a transformat într-un ţăran administrativ şi că trebuie pus la punct

“Mai că m-ar mânca uneori în palmă să mă fac consilier județean strict pentru deliciul de a-l face țăran pe Tișe live de la microfonul giudiețului. În sens administrativ, desigur. Dar ce-și permite bipedul asta e ceva ce îmi îngheață sângele în vine de ani de zile, și încă tot reușește să pluseze.” – comentează activistul clujean Szakats Istvan, ultimul incident, contondent verbal, care a avut loc în plenul Consiliului judeţean Cluj din această săptămână, când preşedintele CJ Cluj i-a numit “autişti administrativi” pe consilierii judeţeni ai USR Cluj.

CITEŞTE: Preafeciorelnicii consilieri județeni ai USR Cluj l-au pârât pe președintele CJ Cluj, preaslobodul de gură Tișe, că i-a numit ”autiști administrativi”. S-a zis cumva și ”drogat”? Îi dă și Tișe-n judecată

“Na tulai da’ câtă fantezie politică, mvai ce șmekerie găselnița de-a ține ședințele tăt onlain, singur în sală cu mască, ca un fel de Zorro, sau better yet, ca ăla de la Great Train Robbery – pardon Greit Giudeț Rabări. Frate, față de specimenul ăsta, jur că și los bandidojii ăia din filmele mexicane, cu scobitoare în dantură, au maniere. Cu M mare.

Cu asta, greu o să-l detronezi pe Buda, bă Aline. De fapt nici nu vrei. Că știi că nici nu poți. Da de fapt nici nu vrei. Că locul tău e în teritriu între ăilalț. Stilul asta de hazna nu că mere, da’ chiar impresionează la alț primari din Feudă, cunoscut în acte administrative ca și Județul Cluj.

Da’ tot lipsește ceva. Domnu’ Alin! Domnu’ Alin! Încă o cameră web pusă sub masă și orientată către cizmele dumneavoastră de cauciuc, cu bălegar până la gleznă. #tișe #tăran în sens administrativ.” – concluzionează Szakats Istvan în postarea de pe Clujului Civic.

Este şi concluzia la care ajunge, într-un editorial publicat pe Actual de Cluj, Cosmina Fernoagă: “Nivel ridicat de puturoșenie și nesimțire la Cluj. Tișe stă ostentativ cu mască pe față, deși e singur cuc în sala Consiliului Județean, continuând să țină ședințele în format „online”. Când face săptămânal băi de mulțime sau participă la chermeze nu mai simte nevoia să se protejeze”.

“Cu o atitudine dubioasă și bolnăvicioasă,  Tișe stă singur în sala de ședințe cu masca de protecție pe față, coordonând întrunirile cu consilierii județeni în format online. În același timp, el n-are nicio reținere când vine vorba să organizeze băi de mulțime prin comunele din județul Cluj, așa zise „audiențe în teritoriu”, și chiar să participe la chermeze cu angajații, afișându-se degajat în poze înconjurat de mulțimi, fără mască de protecție.

“Tișe nu e oricum la prima abatere în care-și etalează aroganța și nesimțirea, fără să-i pese că, potrivit normelor Codului Administrativ, ședințele de Consiliu Județean au un caracter public. Iar „public” nu înseamnă doar ca aceste ședințe să fie difuzate pe Facebook, avându-l în prim plan pe Tișe, care stă singur în sala de ședințe cu masca pe față, certându-i online pe consilierii din opoziție iritat că nu prestează cum vrea el. Caracterul public presupune obligativitatea asigurării unui cadru adecvat de desfășurare a ședințelor, astfel încât orice persoană interesată, chiar și un simplu cetățean, să poată avea acces la proiectele de hotărâre, să se poată înscrie la cuvânt în forul de ședință, dacă este cazul, ori să poată formula plângeri /contestații.”

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.