Accident grav la Rugăneşti

Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineața, pe raza loc. Rugășești din jud. Cluj. O mașină s-a răsturnat. Două victime au fost găsite inconștiente și au fost transportate la spital. Una dintre ele este un minor de 10 ani.

“Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Rugășești. Au fost dislocate la fața locului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ, unde au găsit o băiat, în vârstă de aproximativ 10 ani, și o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, în stare de inconștiență. Totodată în afara părții carosabile era o mașină răsturnată pe pavilion, cu ocupanții ieșiți din aceasta.

Copilul și femeia au primit îngrijiri de urgență și au fost transportați la spital de către echipajele SAJ pentru investigații și asistență medicală.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de protecție pentru persoanele implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.

Cum s-a produs accidentul din Rugășești? O șoferiță a lovit în plin o femeie și un copil de 7 ani

Potrivit polițiștilor, o șoferiță a încercat să depășească o mașină într-o zonă interzisă și a pierdut controlul mașinii. Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiștii rutieri s-a constatat faptul că un autoturism condus din direcția Rugășești înspre Dej, de o femeie de 34 de ani, din comuna Cășeiu, aflat în efectuarea unei manevre de depășire într-o zonă în care era interzisă depășirea, după pierderea controlului asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, acroșând apoi două persoane, un minor de 7 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani, ambii din comuna Cășeiu. Ulterior autoturismul s-a răsturnat pe plafon.

“Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiștii rutieri s-a constatat faptul că un autoturism condus din direcția Rugășești înspre Dej, de o femeie de 34 de ani, din comuna Cășeiu, aflat în efectuarea unei manevre de depășire într-o zonă în care era interzisă depășirea, după pierderea controlului asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, acroșând apoi două persoane, un minor de 7 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani, ambii din comuna Cășeiu. Ulterior autoturismul s-a răsturnat pe plafon.

Cele două persoane au fost preluate de echipaje medicale. Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ”, a comunicat IPJ Cluj.

Foto: ISU Cluj

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.